Staalindustrie

ADF TIB is actief in de staalnijverheid op het gebied van onderhoud aan installaties, vervangingen in de installaties tijdens geplande stilstanden en bij nieuwbouwprojecten. Een geïntegreerde aanpak met het intern studiebureau en de kwaliteits- en veiligheidsdienst borgen een succesvolle realisatie van elk project. In partnership met de opdrachtgever wordt gestreefd naar een optimalisatie van de dienstverlening en de duurzame verbetering van de beschikbaarheid van de installaties. Tot onze klanten behoren industriële ondernemingen in heel Europa.

Onderhoud

Binnen de staalindustrie bestaat een groot deel van de dienstverlening van ADF uit onderhoud. Tijdens het onderhoud streven wij ernaar om de installatie optimaal beschikbaar te houden. Wanneer een shut-down vereist is, wordt deze zorgvuldig voorbereid zodat de productie weer zo snel mogelijk hervat kan worden. ADF beschikt over uitgebreide ervaring in onderhoudsplanning en procedures voor de staalindustrie. Wij zijn in staat om teams tot 400 specialisten in te zetten om een shut-down in goede banen te leiden.

Nieuwbouwprojecten

Ook voor nieuwbouwprojecten in de staalindustrie bent u bij ADF aan het juiste adres. Door middel van kant en klare oplossingen is ADF u van dienst bij de realisatie van grote projecten. Wij bouwen compleet nieuwe installaties en wij realiseren uitbreiding of verbetering van bestaande fabrieken. ADF werkt ook als lead contractor organisator met derden. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van onderaannemers. Door middel van het samenvoegen van verschillende teams met elk hun eigen expertise brengen we ieder project tot een goed resultaat.

Standaarden

ADF werkt volgens de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Laswerkzaamheden en fabricage worden volgens de strengste Europese richtlijnen uitgevoerd. Onze werknemers beschikken over de benodigde competenties binnen hun vakdomein. De projectleiders, de kwaliteitsverantwoordelijken en de lasingenieur borgen een correcte opvolging van de veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. ADF beschikt over interne preventiesadviseurs, die de veiligheid, preventie en kwaliteit onafgebroken opvolgen en bijsturen. ADF investeert voortdurend in vorming en opleiding van alle medewerkers.

 

Related cases