groep Latécoère Services vervoegd de groupe ADF

23/12/2016

Graag informeer ik u dat na verscheidene maanden van voorbereiding, de groep Latécoère Services, ons officieel heeft vervoegd sinds dinsdag 20 december.

Deze operatie maakt deel uit van het strategisch ontwikkelingsplan van de Groep en vertegenwoordigt voor de bedrijven Latécoère Services en G Métric een unieke opportuniteit om zich te ontwikkelen op nieuwe markten, alsook voor ADF. De nieuw samengestelde groep zal zich ontwikkelen over 13 landen met ongeveer 4000 medewerkers.

Ons uitvoerend comité verwelkomt de heren Hubert DEHAESE en François GASTOU en is klaar voor de start van het project met de naam “ONE”. Dit project zal zich in de loop van het jaar 2017 focussen op de ontwikkeling van de nodige pistes  voor het welslagen in de coalitie van de Groep ADF met Latécoère Services en G2Metric.
Het project “ONE” is ontworpen om het geheel van de ploegen van de onderneming te verenigen en om te mobiliseren met alle noodzakelijke energie voor het collectieve welslagen.

Wij zijn overtuigd dat deze operatie betekent dat voor elk individu onder ons, dit de gelegenheid is om in het kader van ambitieuze projecten onze competenties te verrijken en dit binnen een sterkere groep.

Bij deze gelegenheid wens ik hier iedereen te bedanken die bijgedragen heeft aan het welslagen van deze operatie : onze klanten, onze medewerkers die ingeschakeld werden bij de voorbereidingsfase, de vertegenwoordigers van het personeel alsook de directieteams van de twee groepen.

Marc ELIAYAN
Président