Olie & Gas

De olie- en gasindustrie staat vandaag de dag voor grote uitdagingen: de productie verhogen, winstoptimalisatie en het optimaal inzetten van installaties. De vraag naar energie blijft immers stijgen, (geo)politieke zekerheid ontbreekt en de handelsprijzen fluctueren. De aanwezige reserves moeten dus optimaal worden benut.

Hoe bereikt uw bedrijf die doelstellingen? Door van A tot Z in te zetten op kwaliteit. Een correcte opstart (bv. nieuwbouwprojecten), optimaal gebruik en consistente opvolging (bv. industrieel onderhoud) zijn slimme investeringen omdat u er op termijn mee bespaart. Zeker in de olie- en gas industrie, waar peperdure constructies eerder de regel zijn dan de uitzondering, is het noodzakelijk om uw gehele infrastructuur tot in de puntjes uit te werken en te onderhouden.

Olie- en gasindustrie service

ADF levert skids voor de compressie van gas aan de olie- en gassector. Wij voeren zowel deelprojecten als volledige projecten uit, van detailed engineering tot montage. Zo behandelt ADF onder andere:

  • Detailontwerp
  • Fabricage van de sokkel of het chassis
  • Prefabricatie van de buisleidingen
  • E&I
  • Productie van oliecentrales
  • Instrumentenborden
  • Montage van alle kranen, afsluiters, buisleidingen en instrumenten op de sokkel

Zowel het uitbouwen van constructies zoals skids, pijpleidingen of op maat gemaakte installaties als het onderhoud of reparatie van dergelijke structuren is één van de specialiteiten van ADF.

Waarom kiezen voor ADF?

Dankzij onze ervaring en know-how weten we elk project tot een goed einde te brengen. Uw garanties?

  •  Conform de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen tijdens het hele proces. ADF voorziet telkens een veiligheidscoördinator die instaat voor de HSE en een projectleider die verantwoordelijk is voor een kwalitatieve uitvoering van uw project. Onze veiligheidsdienst en kwaliteitsdienst garanderen op die manier samen een optimaal resultaat in een uiterst veilige omgeving voor iedere betrokken werknemer.
  •  100% traceerbaarheid van de werken en aangekochte materialen. Volledige transparantie is uiteraard belangrijk om het kostenplaatje te controleren en het overzicht van uw uitgaven te behouden. ADF speelt hier open kaart - zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
  •  Specifieke expertise. ADF stelt voor iedere sector en voor ieder individueel project een team samen met de geschikte profielen. Het resultaat? Een technisch optimale uitvoering én een geoptimaliseerde werktijd, waardoor u minder betaalt en (terug) sneller aan de slag kan.

Meer weten over onze dienstverlening? Of meteen een meeting plannen om een project te bespreken? Contacteer ons dan vrijblijvend - één van onze medewerkers helpt u graag verder.