Onze markten

Industriële dienstverlening

ADF levert haar diensten aan verschillende industrieën: de petrochemie, materialen- en grondstoffensector, nucleaire sector, energiesector, olie- en gassector, luchtvaart… Het gaat meestal om multinationals met een grote afzetmarkt en veel materieel. Denk aan zware industrie die een verregaande vorm van mechanisatie en automatisering kent, kapitaalintensief is en werkt met geavanceerde middelen, faciliteiten of management.

U doet een beroep op ons voor studies, expertise en onderhoudsactiviteiten. Verder voorziet ADF ook de nieuwbouw van piping, mechanische onderdelen en structuren.

>> Bekijk onze referenties

Van analyse tot industrieel onderhoud

In België ligt het zwaartepunt van onze activiteiten in de petrochemie, staalnijverheid en olie en gassector. In die industrieën treden wij op als studiebureau (en voorzien we een gedetailleerde analyse), maar ook het uitvoerende nemen we voor onze rekening.

Hieronder vallen bijvoorbeeld industrieel onderhoud, nieuwbouwprojecten of installatie van industriële constructies. Voor elk van deze projecten voorzien wij de juiste vakmensen met de vereiste theoretische kennis en uitvoerende expertise, of het nu om een stabiliteitsingenieur, een uitvoerend technicus, een HSE medewerker of een maintenance manager gaat. Op die manier voorzien we voor alle industriële markten een geschikt team van professionals.

Get in touch!

Bent u op zoek naar een facilitair bedrijf met een bewezen track record en jarenlange expertise in de petrochemie, de staalindustrie of olie en gas? Contacteer ons vandaag nog om uw project te bespreken.