Totaalaanpak

De 3 pijlers

ADF TIB biedt haar klanten een totaaloplossing aan die gebaseerd is op 3 pijlers. De eerste pijler is industrieel onderhoud. Door middel van zorgvuldig onderhoud aan de installaties behouden en verbeteren we de prestaties en productiviteit van onze industriële klanten. De tweede pijler is de creatie en realisatie van grote projecten van onze partners. Met de pijler technologieën ontwerpen en installeren we industriële oplossingen met een sterk technologische inhoud. Het doel hiervan is de optimalisatie van bestaande installaties.

 • Deze afbeelding toont een technieker die bezig is met het uitvoeren van industrieel onderhoud.

  Dit is een icoontje van 2 moersleutels als symbool van industrieel onderhoud Industrieel onderhoud

  Meer dan 40% van onze dienstlevering gaat naar industrieel onderhoud van de klant. Hierbij streven wij naar de optimalisatie van de installaties, terwijl we deze tijdens het onderhoud optimaal beschikbaar houden. Dit realiseert ADF TIB door middel van bewezen ervaring in onderhoudsplanning en procedures die minimaal effect hebben op de inzetbaarheid van de installaties.

  Lees verder over Industrieel onderhoud

 • Deze foto toont een grote stelling als onderdeel van een industriële constructie

  Dit is een icoon van 2 koeltorens, als symbool van industrie Grote projecten

  De pijler grote projecten neemt 38% van onze dienstverlening in beslag. Door middel van kant en klare oplossingen helpt ADF TIB bij de creatie en realisatie van grote projecten. Wij voeren hierbij de investeringen van de klanten uit in de uitbreiding of verbetering van industriële installaties. Door middel van het samenvoegen van verschillende teams met elk hun eigen expertise brengen we ieder project tot een goed einde.

  Lees verder over Grote projecten

 • Technologieën

  21% van onze inzet gaat naar het ontwikkelen en installeren van oplossingen met een sterk technologische inhoud. Hiermee geven wij antwoord op de industriële uitdagingen van onze partners. De innovatieve technologieën worden ingezet voor de optimalisatie van bestaande installaties.

  Lees verder over Technologieën