Industrieel onderhoud & contract management

Optimale beschikbaarheid van installaties

Tijdens het industrieel onderhoud streeft ADF TIB er naar om de installaties van haar klanten optimaal beschikbaar te houden. Elke klant is anders en vereist verschillende disciplines, tijdschema’s en zorg. Deze overweging nemen wij altijd mee in de onderhoudsplannen. Wij geloven dat preventief onderhoud cruciaal is voor het correct functioneren van de installaties. Om optimale beschikbaarheid te garanderen investeren wij veel tijd in het perfectioneren van ons contract management. Iedere klant ontvangt een op maat gemaakte oplossing die de minste hinder veroorzaakt voor de dagelijkse werkzaamheden. Bovendien werken we mee aan de uitbouw van de technische infrastructuur van onze klanten.

Contract management

De eerste stap bij het opzetten van een project is het maken van goede afspraken. Contract management zorgt ervoor dat de afspraken tussen ADF TIB en de klant duidelijk en transparant zijn en dat deze nagekomen worden. Wij zijn ons bewust van het feit dat elke klant een andere aanpak vereist. De werkzaamheden zijn meestal een complexe verzameling van productie en dienstverleningsprocessen. Met het contract management van ADF TIB zijn onze partners verzekerd van personeel dat uitstekende kennis heeft van het beleid, de processen en de systemen die de basis vormen van een naadloze samenwerking.

Onderhoud installaties

In de onderhoudsplannen van de installaties kijken we goed naar de dagelijkse werkzaamheden van de klant en de specifieke eisen die zij stelt aan het onderhoud. Een speciaal toegewezen team ontwikkelt daarna een procedure die de optimale beschikbaarheid van de installaties garandeert. Het team van ingenieurs is opgeleid met de kennis over de veeleisende veiligheids-, hygiëne- en milieuvoorschriften en productiviteits- en kwaliteitseisen die in de Europese Unie gelden. ADF TIB investeert bovendien in studies, expertises en onderhoudsactiviteiten om de hardware en software van de klant up to date te houden.

Uitbouw technische infrastructuur

ADF TIB is werkzaam in industrieën met de sterkste vorm van mechanisatie en automatisering. Haar klanten werken met geavanceerde apparatuur, faciliteiten en management. Investering in studies, expertises en onderhoudsactiviteiten is dus essentieel om een hoofdrolspeler te blijven in deze veeleisende markt. Klanten van ADF TIB profiteren hiervan door de gespecialiseerde teams die graag advies geven en assisteren bij de uitbouw van de technische infrastructuur. Dit leidt tot installaties die duurzamer zijn en productiviteit stimuleren. Zoekt u een betrouwbare partner in het industrieel onderhoud van uw installaties, wacht dan niet en neem vandaag nog contact op met ADF TIB. U bent welkom voor een vrijblijvend gesprek