Shut down

Shut-down

ADF is uw ideale partner voor beheer en uitvoering van geplande en ongeplande shut-downs. Wij verzorgen het volledige proces van een gedetailleerde planning tot een probleemloze heropstart van de fabriek. Veiligheid en kwaliteit staan centraal bij al onze werkzaamheden. De afgelopen 20 jaar heeft ADF meer dan 350 stilstanden uitgevoerd in uiteenlopende fabrieken in Europa. Wij zijn in staat om teams tot 400 specialisten in te zetten om de shut-down in goede banen te leiden. Elke shut-down wordt volgens de planning, het budget en voor een vaste prijs uitgevoerd.

Onze diensten

  • Consultancy en gedetailleerde planning
  • Project organisatie, planning en uitvoering
  • Stilstanden tot 400 man uitvoerend personeel, mechaniekers, fitters, lassers.
  • QA/QC en safety organisatie 100%.
  • Lead contractor organisator met derden.
  • Technical solution teams.

Planning shut-down

Industriële ondernemingen die voor hun productie afhankelijk zijn van grote installaties, voeren regelmatig geplande shut-downs uit voor onderhoudswerkzaamheden. Vanwege de tijdsdruk en de veelal complexe werkzaamheden is een goede planning onontbeerlijk. ADF werkt de planning van de shut-down tot in het kleinste detail uit. Een goede projectorganisatie is hierbij van groot belang. ADF biedt eveneens consultancy op het gebied van shut-downs.

Uitvoering shut-down

ADF is in staat om tot 400 specialisten in te zetten om de shut-downs naar een vlekkeloze heropstart te leiden. Hierbij moet u denken aan uitvoerend personeel als mechaniekers, fitters, lassers. Ons technical solutions team is in staat om de meest complexe vraagstukken op te lossen. ADF werkt daarnaast als lead contractor organisator met derden. Wij hebben veel ervaring in de samenwerking met andere specialisten.

Kwaliteit en veiligheid

ADF werkt alleen volgens de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Dit geld onder meer voor het lassen en de fabricage van onderdelen. De projectleiders, de kwaliteitsverantwoordelijken en de lasingenieur staan garant voor een correcte opvolging van de standaarden. ADF beschikt verder over interne preventie-adviseurs, die de veiligheid, preventie en kwaliteit tijdens de werkzaamheden onafgebroken monitoren en waar nodig bijsturen.