Skids

Optimalisatie van beschikbaarheid

ADF TIB voert de volledige productie van skids uit, met inbegrip van sokkels en de structuren, de leidingen, de instrumentenborden en de kranen. Deze voldoen aan de meest veeleisende standaarden en normen en de eindverpakking volgt de SEI-normen. Een skid is de ideale oplossing voor veel klanten. De complete installatie staat op een frame en is veel sneller te monteren dan losse componenten. We streven altijd naar optimalisatie van beschikbaarheid van de installaties en skids dragen hieraan bij door het productieproces van de klant korter te onderbreken. Productiviteit en efficiëntie blijft zo op het hoogste niveau. We bieden hiernaast ook studies aan over de functionaliteiten en voordelen van het gebruik van skids.

Expertise

Skids zijn multi-inzetbaar en er kan een combinatie van hardware, software en leidingen op aangesloten worden. Verschillende disciplines komen samen bij de bouw van een skid. We stellen hierbij een team samen van ingenieurs, lassers en assemblagemonteurs. Deze hebben verschillende achtergronden in de elektrotechniek of mechatronica. Verder regelen we bij de montage dat de skid wordt geprogrammeerd en het gewenste proces direct van start kan. Onze teams volgen speciale trainingen om expertise te bieden en de hoogste kwaliteit te leveren.

Een robuuste en betrouwbare oplossing

Bij ADF TIB ontwikkelen, bouwen en leveren we de techniek voor het correct behandelen van olie en gas. Hiertoe behoren scheidingstechnologieën, stroomregelingen en beveiligingssystemen. Door middel van onze skids leveren we totaaloplossingen tussen de bron en pijpleiding. De skids bieden een robuuste en betrouwbare oplossing voor zowel onshore als offshore toepassingen. De apparatuur die nodig is om productie te starten is binnen de kortste keren geïnstalleerd. Bovendien zijn de mobiele eenheden na het werk gemakkelijk te demonteren en te verplaatsen.

De hoogste kwaliteitsstandaarden

Een aspect die hoog in het vaandel staat bij ADF TIB is energie en het leefmilieu. Een van de manieren waarop we hieraan werken is het optimaliseren van energieverbruik. De skids voldoen aan de meest veeleisende kwaliteitsstandaarden van de Oil & Gas industrie en verliezen minimale energie tijdens productie. Dit verwezenlijken wij door middel van betere isolatie van de pijpleidingen. Onze partners zijn verzekerd van materiaal dat 100% traceerbaar is. Optimalisatie van energieverbruik verbetert het leefmilieu en bespaart op de lange termijn hoge kosten. Wilt u meer informatie over onze skids, neem dan vandaag nog contact op met ADF TIB. U bent welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek en uw wensen te bespreken.

  • skids
  • skids