Technische Competenties

Know-how en expertise

De competenties van onze werknemers vormen het fundament van ons model. We stellen 3000 werknemers tewerk met elk hun competenties per vakdomein. Er wordt bovendien hoog ingezet op vorming en opleiding van soft- en hardskills.

Technische vaardigheid en expertise zijn van cruciaal belang, zeker in de petrochemie, de staalindustrie en de olie/gas sector. Gebrek aan kennis en uitvoerende capaciteiten hebben in deze sectoren desastreuze ecologische en financiële gevolgen. Denk maar aan spillage of het heraanleggen van volledige pijpleidingen of metaalconstructies.

Het perfecte team

Om een kwalitatief hoogstaande service te garanderen, stelt ADF TIB steeds een team samen met ervaren en competente werknemers. Of het nu gaat om een projectleider, een veiligheidscoördinator, een lasser, een stabiliteitsingenieur of een constructeur - elke medewerker bij ADF TIB beschikt over aantoonbare ervaring en vakkennis. Zo behalen we steeds een optimale technische service op de meest veilige, efficiënte en kwalitatieve manier!

Naast vakbekwaamheid volgt iedere werknemer ook de 12 gouden regels van ADF TIB. Als één van de leidinggevende spelers in machinebouw, piping, industrieel onderhoud, mechaniek en skidbouw onderscheiden we ons van de concurrentie door respect en betrokkenheid naar onze klanten toe. Lees hier meer over onze kernwaarden.