Dit is een icoon van 2 koeltorens, als symbool van industrie Grote projecten

Kant en klare oplossingen

ADF TIB biedt haar partners kant en klare oplossingen voor grote projecten. We hebben een groot aanbod op het gebied van industriële leidingen, hydrauliek, ketelbouw, stalen constructies, mechaniek en skids. Wij zorgen voor de uitbreiding en verbetering van de industriële installaties binnen de geldende normen en met respect voor de opgestelde termijnen. Door meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van grote projecten is de klant verzekerd van een professionele en passende oplossing.

Ingenieurs met kennis

ADF TIB is werkzaam in een groot aantal industrieën, waaronder de petrochemie, nucleaire sector, energiesector en de olie- en gassector. Deze industrieën hebben doorgaans een sterke vorm van mechanisatie en automatisering. Geavanceerde middelen, faciliteiten en management is de regel. Om de wensen van deze klanten tegemoet te komen, hebben wij ingenieurs die aan zeer veeleisende criteria voldoen en uitvoerige kennis over productiviteits- en kwaliteitseisen in huis hebben. Onze ingenieurs zijn oplossingsgericht en hebben een structurele en professionele aanpak. Met de expertise van de ingenieurs van ADF TIB is elk grote project in goede handen.

Verzekerd van de hoogste kwaliteit

Voor zowel de uitbreiding als de renovatie van een project heeft ADF TIB een professioneel team voor haar klanten klaar staan. Wij garanderen de hoogste kwaliteit door middel van een geïntegreerde samenwerking met de kwaliteits- en veiligheidsdienst. We zorgen voor correcte contract management waarbij er duidelijke afspraken worden gemaakt en er totale transparantie is over de kosten en het materiaal dat wij gebruiken. Bij de keuze van het materiaal hebben wij altijd oog voor energie en het leefmilieu. Door de nauwe samenwerking streven wij naar een geoptimaliseerde en duurzame verbetering van het project. Met onze bewezen ervaring brengen we elk project tot een goed einde.

Samenwerking voor het beste resultaat

Er komen tijdens grote projecten altijd verscheidene disciplines aan bod. Goede voorbereiding en samenwerking is dus cruciaal. We schakelen verschillende teams in die elk hun eigen specialiteit hebben. Zodra het project in gang wordt gezet komen al deze specialiteiten naadloos samen om het geheel succesvol af te ronden. Alle activiteiten worden ondersteund door een geïntegreerd studiebureau voor constante projectbeheersing. Veiligheid en kwaliteit staan altijd voorop. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in het opzetten van een groot project, neem dan contact op met ADF TIB. U bent van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek en uw wensen te bespreken.

Related cases