Dit is een icoontje van 2 moersleutels als symbool van industrieel onderhoud Industrieel onderhoud

De expert in industrieel onderhoud

Door meer dan 50 jaar ervaring is ADF TIB een expert in industrieel onderhoud. Tijdens het onderhoud aan de installaties zorgen wij ervoor dat deze optimaal beschikbaar blijven en de klant minimale hinder en productiviteitsverlies ondervindt. Onderhoud voorkomt op lange termijn kosten voor dure reparatiekosten of de aanschaf van compleet nieuwe systemen. Naast de planmatige service ondergaan de installaties ook regelmatige schoonmaak. Onze onderhoudsteams zorgen voor betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid van de installaties.

Uitbouw van technische infrastructuur

We investeren in studies, expertises en onderhoudsactiviteiten om de hardware en software van onze klanten up to date te houden. Daarnaast assisteren we bij de uitbouw van de technische infrastructuur om deze naar het hoogste niveau te brengen. Wij nemen hierbij de juiste maatregelen om de bewaaromgeving  van de data te beschermen en informatie- en functieverlies te voorkomen. Hierdoor heeft de klant te allen tijde complete controle over de installaties.

Nauwkeurige planning van de onderhoudsprocedure

Wij plannen de onderhoudsprocedures nauwkeurig voordat wij aan de slag gaan om optimalisatie en beschikbaarheid van de installaties te garanderen. Dit zorgt ervoor dat we de kosten van toekomstig onderhoud inzichtelijk maken en de klant niet voor verrassingen staat. Een correcte implementatie van de onderhoudsplannen houdt de kosten bovendien geminimaliseerd. Elk jaar bekijken we welke aspecten geïnspecteerd worden en registeren we mogelijke gebreken. Geconstateerde ongeregeldheden lossen wij direct op. 

Correcte technische competenties

De competenties van onze werknemers vormen het fundament van onze onderneming. Om deze reden leiden wij onze 3000 werknemers speciaal op met de correcte technische competenties. De onderhoudsexperts hebben uitvoerige kennis over veiligheids-, hygiëne- en milieuvoorschriften en productiviteits- en kwaliteitseisen. Daarnaast hebben onze werknemers de kennis in huis over de meest veeleisende standaarden en normen die er op dat moment gelden in de Europese Unie. Voordat onze teams langskomen ontvangen zij een speciale training over uw installaties. Onze partners zijn verzekerd van de juiste expertise en onderhoud.

Het behouden en verbeteren van prestaties

In welke industrie u ook actief bent, ADF TIB heeft de ideale onderhoudsprocedures voor uw installaties. Wij hebben altijd maar één doel voor ogen: oplossingen bieden die de prestaties van onze industriële klanten behouden en verbeteren. Wij bieden om deze reden een totaalpakket aan met 4 pijlers. Naast Onderhoud kunt u ook voor energie en leefmilieu, grote projecten en technologieën bij ons terecht. U bent welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Related cases